Termeni si conditii

Condiții generale

Conținutul acestui site, cum ar fi text, imagini, logo-uri, precum și orice alte materiale afisate pe acest site sunt protejate de legea dreptului de autor și sunt proprietatea SC KIT XENON TUNING SRL.

SC KIT XENON TUNING SRL denumit in continuare si KITT România permite accesul liber la acest site pentru vizualizare și utilizarea continutului acestuia in scopuri non comerciale. Materialele afisate pe acest site nu pot fi reproduse parțial sau integral sau modificate fara acordul scris al KITT România.

Produsele comercializate prin intermediul site-ului www.accesoriiautotuning.ro sunt noi, in ambalajul original al producătorului și la livrare catre client vor fi înmânate cu factura. Imaginile produselor prezentate pe site au caracter informativ.

Produsele comercializate nu incalca sau violează drepturi de autor, marcă, drept de publicitate, confidentialitate sau orice alt drept de proprietate în conformitate cu legile oricărei jurisdicții.

Garanția produselor

Produsele comercializate de SC KIT XENON TUNING SRL, sunt interschimbabile cu piese de schimb originale în conformitate cu listele și cataloagele producatorilor. Garanția este valabilă, în conformitate cu legile europene. 

În baza legislației UE, cumparatorul are dreptul la garanția gratuită de 2 ani.

  • Garanția de doi ani începe de îndată ce se primeste produsul.
  • Vânzătorul trebuie informat în legătură cu o eventuală defecțiune în termen de 2 luni de la descoperirea acesteia.
  • În primele 6 luni de la recepționarea produsului, vânzătorul trebuie notificat că produsul este defect sau nu corespunde descrierii.
  • După 6 luni, cumparatorul trebuie să demonstreze că defectul exista deja când a fost primit produsul.

Vânzătorul nu este responsabil pentru garanție și va anula garanția în cazuri cum ar fi:

–          Produsul nu a fost montat într-un service autorizat

–          Produsul a fost deteriorat din cauza unui montaj neadecvat sau pentru că a fost montat impreuna cu alte piese deteriorate

–          Produsul a fost utilizat în alte scopuri decât cele specificate de vanzator

–          Produsul a fost identificat în mod greșit ca urmare a unei prezentări incorecte a datelor de către cumpărător

–          Produsul a fost deteriorat ca urmare a întreținerii incorecte a vehiculului

–          Vehiculul pe care a fost montat produsul a suferit accidentari sau a fost deteriorat

–          Produsul prezintă zgârieturi, lovituri, urme de îndoire urmare incercarilor cumparatorului de a-l monta neautorizat

Reclamațiile privind garanția produsului trebuie să fie prezentate impreuna cu următoarele documente:

– Factura emisa de SC KIT XENON TUNING SRL

-Dovada că produsul a fost instalat într-un service autorizat

-Copia certificatului de înregistrare a autovehiculului 

Metode de plată

Paypal Express Checkout
Plata prin PayPal nu necesita crearea unui cont de utilizator pe site. Adresa de livrare (se poate edita in momentul platii) este primita de la PayPal in momentul platii.
MobilPay (cu cardul online)
Sistemul permite plata utilizand cele mai cunoscute tipuri de carduri (Visa / Master Card / etc) rapid si in siguranta. In cazul in care cardul este asociat unui cont in alta moneda decat RON, tranzactiile se efectueaza in lei, la cursul de schimb al bancii emitente pentru cardul respectiv.
Ordin de plata
Plata prin ordin de plata bancar se face doar in baza facturii proforme. Clientii trebuie sa transmita prin email dovada platii.
La livrare (ramburs)
Plata se face in lei, integral, la livrarea sau la ridicarea produselor de la sediul nostru. In cazul livrarii produselor la domiciliu, plata se va face catre agentul de curierat care efectueaza livrarea.
Toate platile online sunt efectuate in siguranta, pe site-urile securizate ale procesatorilor de plati (PayPal / MobilPay).

Stocul de Produse

-Culoarea verde semnalizeaza faptul că produsul este pe stoc și poate fi livrat

-Culoarea portocalie semnalizeaza faptul că produsul va fi „disponibil incepand de la …”

-Culoare roșie semnalizeaza faptul că produsul nu este pe stoc

Pachete deteriorate

Responsabilitatea deteriorarii pachetului în timpul transportului apartine firmei de curierat, dacă evenimentul este constatat prin deschiderea pachetului în fața curierului si semnalat imediat vanzatorului. Pachetul trebuie sa fie refuzat. În cazul în care pachetul nu este deschis în fața  curierului și vanzatorul este anuntat ulterior ca pachetul este deteriorat, responsabilitatea apartine cumpărătorului.

În caz de daune ale pachetelor în timpul transportului SC KIT XENON TUNING SRL (KITT România) va înlocui produsele.

Informatii privind livrarea

-Produsele comandate sunt livrate în 24-48 ore după receptionarea platii. Inainte de expediere, cumparatorul este contactat telefonic pentru a ne asigura de corectitudinea adresei si a comenzii.
-Produsele comandate sunt livrate prin curier rapid (de regula Fan Courier sau GLS).
-Clientii care aleg optiunea „plata la livrare” vor plati numerar contravaloarea produselor catre curier in momentul livarii.
-Oferim clientilor posibilitatea ridicarii produselor de la sediul nostru din Bucuresti.

Pentru un produs achitat, în cazul în care a fost convenit intre vanzator si cumparator transportul, produsul va fi expediat prin SC KIT XENON TUNING SRL (KITT România), care va păstra, pentru perioada de timp necesară, dovada de expediere sau o dovada a transportului și / sau primire pentru cazurile în care produsele sunt pierdute în tranzit.

Cumpărătorul trebuie să accepte o perioada suficienta de timp pentru transport si livrare, cel puțin o săptămână iar in caz de divertgente să încerce soluționarea prin contactarea directă a SC KIT XENON TUNING SRL (KITT România).
Cumpărătorul va lua la cunostinta toate informațiile referitoare la costurile de transport în procesul de comanda.

Retururi / Anulari / Rambursări 

Anularea și returnarea comenzii se poate efectua in 14 zile de la data efectuarii achizitiei pentru a se solicita rambursarea totală a sumei plătite.

Cumparatorul trebuie să deschida pachetul înainte de a semna pentru primire. În cazul în care produsul nu este în stare bună (este deteriorat), acesta nu trebuie acceptat. Retururile sunt acceptate în cazul în care „protocolul de primire in bune conditii”, a fost semnat atât de curier cat și de client.

Produsul trebuie să fie returnat în aceeași stare în care a fost primit.Prin urmare, cumpărătorul trebuie să includă in pachet, în aceleasi conditii în care a primit:
• Toate ambalajele ca de ex. cutii, pungi
• Accesorii ca de ex. cordoane și telecomenzi
• Certificate, manuale, precum și eventuale certificate de garanție
• Toate accesoriile incluse în pachet

Toate produsele returnate trebuie să fie receptionate în stare buna. Produsele nu vor fi acceptate în cazul în care sunt deteriorate, zgâriate sau nu sunt returnate în ambalajul de protecție. Produsele nu vor fi acceptate în cazul în care acestea au fost montate sau modificate.

Retururile trebuie să fie ambalate în mod corespunzător și protejate ca in situatia livrarii initiale. Produsele returnate neprotejate corespunzător sau neambalate, nu vor fi acceptate.

SC KIT XENON TUNING SRL (KITT Romania) are ca si deziderat procesarea retururilor în termen de 2 zile lucrătoare de la receptie, rambursarile sumelor achitate de cumparatori urmand a fi efectuate in următoarea zi lucrătoare.

SC KIT XENON TUNING SRL (KITT Romania) recomanda a fi contactați reprezentantii de vanzari înainte de a se returna un produs.

Confidentialitate

SC KIT XENON TUNING SRL (KITT România), proprietarul site-ului www.accesoriiautotuning.ro  va păstra confidentialitatea informațiilor furnizate de client la accesarea și completarea formularului de înscriere.

Sunt aplicabile prevederile Politicii de confidentialitate emise de SC KIT XENON TUNING SRL.

Contact Serviciu Clienti

Pentru intrebari sau solicitari ne puteti contacta zilnic de Luni pana Vineri intre orele 9.00- 17.30 la urmatoarele numere de telefon:

–          + 40 031 4326154

–          + 40 731 886 464

–          + 40 749 001 115

–          + 40 722 163 631

Comanda telefonic